Onze website www.cpm-hrm.be gebruikt cookies om uw gebruikservaring te verbeteren, in overeenstemming met ons privacybeleid. Klik hier voor meer informatie over cookies en de doeleinden waarvoor ze gebruikt worden op deze website. ×

Blog

CPM

Human Resources Management: hoe bereik je resultaat?

28 juni 2017
Human Resources Management is cruciaal voor het succes van een bedrijf. Als de werknemers zich goed behandeld voelen, zullen ze vanzelf gemotiveerd zijn om er hun beste beentje voor te zetten. Maar welke factoren zijn doorslaggevend voor een vlotte HRM? We geven je alvast enkele aandachtspunten mee.
Executive Search

CFR Global Executive Search

07 juni 2017
Ervaringen delen is ervaringen vermenigvuldigen
Donderdag 27 april, de wekker staat op 5:35 AM. Vandaag ontmoeten 36 collega’s uit de executive search elkaar in het Hyatt Regency Paris Charles de Gaulle. Uit 21 landen komen ze daar naartoe gereisd. Allemaal vinden we het belangrijk dat we elkaar regelmatig ontmoeten, kort en krachtig. Want we zijn allemaal lid van één grote familie: CFR Global Executive Search. En familiebanden wil je onderhouden.
 

Het belang van mensen kan niet worden overschat

26 april 2017
Schoon volk op het Commanity-event in het Businesscenter aan de Zebrastraat voor een namiddag vol frisse ideeën over sales en marketing (vrijdag, 24 maart 2017). En wat hebben we onthouden? It’s all about people. It’s all about sales.
 

lim HR ai -> ∞? Zijn er limieten aan artificiële intelligentie en haar rol in HR?

08 maart 2017
Wat computers allemaal kunnen met 0’en en 1’en, dat ze via een IP-adres met elkaar communiceren en dat de mogelijkheden daarvan mobiel toegankelijk zijn, dat vinden we allang niet meer wereldschokkend. Nu ja, lang ... Zo oud is de computer niet, toch zijn digital en mobile ondertussen het nieuwe normaal. Het is altijd de volgende stap die we als disruptief ervaren. En is die volgende stap vandaag niet AI, artificial intelligence?
 
PinSight

Pinsight ontwikkelt een eigentijdse app voor leadership development

03 maart 2017
Development volgens het spray & pray-principe: hoge kost, laag rendement
Bedrijven besteden fortuinen aan training & development (onder training verstaan we de eenmalige overdracht van kennis, onder development het ontwikkelen van vaardigheden). Er wordt dus wel degelijk fors geïnvesteerd in mensen. Dat zegt helaas bitter weinig over het rendement.
CPM

Internationale Human Resources Summit in Suzhou, China – 27 oktober 2016

12 oktober 2016
Top over de grote, internationale HRM-uitdagingen
 
Denk aan een wereldkaart. Europa en Afrika liggen in het midden, links liggen de Amerika’s en rechts Azië.
Denk opnieuw. Leg deze keer Azië in het midden. Welk een totaal ander wereldbeeld krijg je nu! De Amerika’s komen er rechts bij en Europa en Afrika schuiven naar links.

 

Schrijf u vandaag in op onze blog en ontvang 1x per maand onze laatste blogposts in uw mailbox !