Onze website www.cpm-hrm.be gebruikt cookies om uw gebruikservaring te verbeteren, in overeenstemming met ons privacybeleid. Klik hier voor meer informatie over cookies en de doeleinden waarvoor ze gebruikt worden op deze website. ×

Rekrutering

CPM spreekt van succesvol rekruteren als bedrijf én medewerker beter worden van het professioneel engagement dat ze aangaan.

Advertising 

De witte raaf en het juiste nest
Elke mens is uniek. En elk bedrijf is dat ook. De juiste fit begint bij zien en gezien worden.
 
Hoe werkt het?
CPM observeert en activeert voortdurend de markt van talenten en bedrijven. Het is er daarom als bemiddelaar incontournabel.
Meer info
 

Value matching via Careerfit

Waardengetrouwe carrièrecoaching
HR vandaag: bij het uitstippelen van de volgende stap in iemands loopbaan hou je rekening met diens waarden en met de vraag of het bedrijf die onderschrijft.
 
Hoe werkt het?
Met Careerfit hanteert CPM een unieke carrièrecoachingtool, die naast competenties ook values ter harte neemt. Dát is een ernstige basis voor duurzaam rekruteren.

Meer info

 

Executive search 

Rekrutering op kritieke niveaus
Om sommige profielen in te vullen, moet je nu eenmaal actiever, gerichter en verder op zoek gaan. Soms is een zekere reputatie vereist om de juiste kandidaat te overtuigen.
 
Hoe werkt het?
CPM gaat gericht op zoek naar heel specifieke profielen, met respect voor bedrijfscontext en cultuur. Dat onze ervaring en netwerk vertrouwen wekken, helpt ook.

Meer info

 

Hulp nodig bij het rekruteren van talent?
Contacteer ons en wij bekijken samen met u hoe CPM u kan helpen.

Contacteer ons

Schrijf u vandaag in op onze blog en ontvang 1x per maand onze laatste blogposts in uw mailbox !