Onze website www.cpm-hrm.be gebruikt cookies om uw gebruikservaring te verbeteren, in overeenstemming met ons privacybeleid. Klik hier voor meer informatie over cookies en de doeleinden waarvoor ze gebruikt worden op deze website. ×

Selectie & Assessment

De meerwaarde van een medewerker is volatiel. Het kan dat de dwarsligger van vandaag bezig is het spoor naar morgen te leggen. Alleen met de HR-technieken van morgen komt u dat te weten en valt dat te meten.

Assessment: menselijke meerwaarde meten

Iedereen heeft talent. Of, waar en hoe iemands talent voor uw bedrijf een meerwaarde inhoudt, valt objectief vast te stellen.
 
Hoe werkt het?
CPM bouwt theoretisch ondersteunde assessmentoefeningen die meten wat u wilt weten: welk talent floreert in mijn onderneming, in de versie van vandaag en die van morgen?
Meer info

Pinsight, de online assessmenttool

Leiderschapsassessment online
Authentiek leiderschap is een schaars goed. Echte leiders zijn professioneel, kritisch, toekomstgericht en doeltreffend. Uw assessmenttool moet dat dus ook zijn.

Hoe werkt het?
Pinsight™ is een web-based tool waarmee u strategisch talent screent. Meertalig, realistisch, objectief. Deelnemers spreken van een positieve ervaring, een verrassend aangename experience.

Meer info

Welke competenties heeft uw organisatie nodig om succesvol te zijn?

Contacteer ons en wij bekijken samen hoe wij u kunnen helpen

Wilt u onze nieuwsbrief downloaden?

CPM heeft meer dan 35 jaar ervaring in het gebruik van gedragsgerichte oefeningen.
Uitgebreide portfolio van assessmentoefeningen.
Brede waaier aan competenties te meten.


 
 
Door te bevestigen gaat u akkoord met de privacy voorwaarden

Schrijf u vandaag in op onze blog en ontvang 1x per maand onze laatste blogposts in uw mailbox !