Blog

CPM

CPM Antwerpen is verhuisd

08 september 2020
CPM Antwerpen kon 1 juli zijn intrek nemen in deze heerlijke kantoor-villa aan de Prins Boudewijnlaan in Kontich.
CPM

Zo evident customer experience, zo onbekend candidate experience

08 september 2020
De klant staat centraal, welk bedrijf heeft dat niet in zijn missie staan? Zoals je customer experience inzet in het commerciële proces, zo kan je candidate experience inzetten in het rekruteringsproces. Maar dat laatste zien wij, hr-partner van nochtans heel verschillende ondernemingen, vooralsnog zelden gebeuren. In het profiel van vacatures staat wel: zelfstandig kunnen werken, verantwoordelijkheidszin, teamspirit ... Maar zolang kandidaten sollicitanten zijn, wordt er precies uitgegaan van passiviteit en volgzaamheid. Het hele rekruteringsproces lijkt zich boven hun hoofden te mogen afspelen. Nochtans, hoe een kandidaat je rekruteringsproces ervaart kan doorslaggevend zijn voor het succes ervan.
CPM | PinSight

Kandidaten Baloise unaniem positief over online assessment

26 mei 2020

Vier mensen die in coronatijden bij Baloise Insurance zijn aangeworven getuigen hoe zij het online assessment Pinsight® hebben ervaren.

CPM

Umicore zat al aan 85% assessments online

23 april 2020
Online assessments zaten bij Umicore al in de lift. Corona liet de evolutie enkele stappen overslaan.
CPM

Online en webbased, altijd up & running

23 april 2020
CPM liep precies altijd al pioniers tegen het lijf die de nieuwste technologieën op assessments en rekruteringsprocessen wilden loslaten. We zijn er blij om.
CPM

Het land gaat in lockdown, assessments gaan online

23 april 2020
Corona of geen corona en ondanks ‘blijf in uw kot’, CPM doet voort. Assessments en meer doen we gewoon online. Iedereen is mee en samen lukt het.

Schrijf u vandaag in op onze blog en ontvang 1x per maand onze laatste blogposts in uw mailbox !