Blog

CPM | PinSight

Kandidaten Baloise unaniem positief over online assessment

26 mei 2020

Vier mensen die in coronatijden bij Baloise Insurance zijn aangeworven getuigen hoe zij het online assessment Pinsight® hebben ervaren.

CPM

Umicore zat al aan 85% assessments online

23 april 2020
Online assessments zaten bij Umicore al in de lift. Corona liet de evolutie enkele stappen overslaan.
CPM

Online en webbased, altijd up & running

23 april 2020
CPM liep precies altijd al pioniers tegen het lijf die de nieuwste technologieën op assessments en rekruteringsprocessen wilden loslaten. We zijn er blij om.
CPM

Het land gaat in lockdown, assessments gaan online

23 april 2020
Corona of geen corona en ondanks ‘blijf in uw kot’, CPM doet voort. Assessments en meer doen we gewoon online. Iedereen is mee en samen lukt het.
CPM | PinSight

Online assessmenttool Pinsight®: meertalig en levensecht

12 maart 2020

Pinsight® is een meertalige online assessmenttool. Het maakt van Pinsight® een progressieve hr-tool die perfect aansluit bij de geest van onze tijd. Zowel de test als het rapport zijn gelijk waar en gelijk wanneer beschikbaar voor zowel de deelnemer als de opdrachtgever, in de gewenste taal. De voorstelling van het rapport is grafisch overzichtelijk, onderbouwd en opbouwend. En dat is alleen de praktisch-technische kant. De test zelf verloopt realistisch als een vluchtsimulator.

CPM | PinSight

Nissan heeft het niet voor assessments, wel voor Pinsight®.

12 maart 2020
‘Door Pinsight® heb ik mijn mening over assessments moeten bijstellen. Te vaak komen dergelijke profieltoetsen erop neer dat je mensen reduceert tot een type of een kleur of iets anders wat hen “vereenvoudigt”. Maar zo zijn mensen natuurlijk niet. En Pinsight® erkent dat. Pinsight® is ondertussen binnen Nissan en voor onze mensen een valide ontwikkeltool.’ Aan het woord is Ruud van Etteger, Senior HR Business Partner Nissan Benelux.

Schrijf u vandaag in op onze blog en ontvang 1x per maand onze laatste blogposts in uw mailbox !