Blog

CPM

Personeel aanwerven met de steun van het nieuwe platform voor recruiters: RQRY

06 februari 2020
Personeel aanwerven doet WZC De Foyer met de steun van RQRY
CPM introduceerde bij klant WZC De Foyer het platform RQRY. Resultaat: de selectieprocedure verloopt sneller en objectiever, tot tevredenheid van iedereen.
CPM

Hoe je selectieprocedure versnellen en objectiveren?

06 februari 2020
Hoe je selectieprocedure versnellen en objectiveren?
Complexe processen versnellen, doen we met technologie. Snel en succesvol rekruteren doen we met RQRY, het nieuwste ondersteunende platform voor recruiters.

Jobdate 4.0-demo illustreert waar rekrutering naartoe evolueert

08 oktober 2019
Over hr: algoritme of buikgevoel?
Voor het oplossen van elk ingewikkeld vraagstuk mag je verwachten dat de mens tegenwoordig alle troeven van machine learning technology zal inzetten. Toch blijven in de praktijk zowel bedrijven als sollicitanten nog altijd enigszins terughoudend over het analyseren van mensen door computers. 

Kandidaat en RQRY verrassen DrivOlution

08 oktober 2019
De vier oprichters van DrivOlution namen bij de start van hun bedrijf elk een deel van het management op zich: commercieel, admin/financieel, operationeel en IT. Toen midden 2018 twee van hen andere horizonten gingen verkennen, waren er twee vacatures in te vullen: die van commercieel en die van financieel directeur. De personeelsadvertentie was klaar, ze is nooit verschenen. 
CPM

RQRY, de 4.0 rekruteringsoplossing. Evidence based, uiteraard ...

08 oktober 2019
Ingenieurs hebben het niet voor de ‘natte vinger’-oplossing. Uiteraard niet. Ook niet als ze straks solliciteren of een gooi doen naar promotie. Daarom is er RQRY, de geruststellende rekruteringsoplossing voor zowel bedrijven als kandidaten.

RSS, het kwaliteitslabel van Federgon

21 november 2018
CPM ambassadeur Federgon RSS-kwaliteitslabel

Federgon plakt op kwaliteit, transparantie, deontologie en privacy in hr-begeleiding het RSS-kwaliteitslabel. CPM, uw hr-partner, is de trotse drager en ambassadeur van dat label.
 

Schrijf u vandaag in op onze blog en ontvang 1x per maand onze laatste blogposts in uw mailbox !