Coaching

Wanneer mensen met elkaar werken, levert dat een uniek samenwerkingsproces op. Het team is meer dan de som van de individuen.

Teamcoaching
Teams kunnen worstelen met het functioneren en/of met onderlinge relaties. Ieder team heeft zo zijn eigen groepsdynamiek, beïnvloed door thema’s die zich vaak onder de ‘waterlijn’ afspelen. Via coaching helpt CPM teams de eigen thema’s te definiëren. Beter inzicht is vaak de sleutel voor een betere communicatie, meer eensgezindheid en een positieve en inspirerende sfeer.
 
Individuele coaching
Individuele medewerkers kunnen baat hebben bij een individueel traject in het ontwikkelen van bepaalde gedragscompetenties. CPM coacht uw medewerkers naar een duurzaam gedragsresultaat.

360° feedback
Openstaan voor feedback is een essentiële voorwaarde om bij te leren. CPM ontwikkelde een gestructureerde vragenlijst waarmee een medewerker zich kan laten beoordelen door collega’s, in de concrete werkervaring. We begeleiden de medewerker daarna individueel om die feedback te begrijpen en zo inzicht te krijgen in de perceptie van anderen omtrent het eigen functioneren. Dat is meestal een verhelderende oefening, die een nieuwe kijk op de eigen sterkten en ontwikkelingspunten oplevert.
CPM stimuleert mensen op een deskundige manier tot een beter inzicht in het eigen functioneren.
 

Op zoek naar een coach om uw teams en uw mensen naar succes te begeleiden?

CONTACTEER ONS

Schrijf u vandaag in op onze blog en ontvang 1x per maand onze laatste blogposts in uw mailbox !