//]]>

Deelnemers enthousiast

Pinsight® is een gestandaardiseerd, uniform assessment-instrument waardoor internationaal actieve ondernemingen zoals Betafence over de hele organisatie dezelfde HR-meetlat kunnen gebruiken. Steven op ’t Roodt: “Daardoor kunnen we lokaal gefundeerd advies geven over zowel aanwervingen als promoties, omdat we weten welke capaciteit we wel en niet in de groep hebben.”
Deelnemers aan een Pinsight®-assessment hebben het steevast over de hoge face validity ervan, zij appreciëren de realiteitsgraad van het platform. Steven op ’t Roodt: “Pinsight® schotelt de deelnemers een drie uur durende realistische werkervaring voor waarop verschillende oefeningen geënt zijn. Mensen zitten tijdens het assessment aan hun desk, achter hun computer, met hun telefoon enz. Ze zijn daarover heel enthousiast, precies omwille van de reële context. Het opzet en de outcome zijn heel herkenbaar. Pinsight® biedt een ideale tool aan zij die willen werken aan hun zelfontwikkeling.”
Pinsight® biedt de mogelijkheid om te vertrekken vanuit businessstrategieën. Het programma levert een duidelijk en helder rapport, alsook een helder overzicht van de ontwikkelbehoeften en adviezen.
Steven op ’t Roodt Betafence
“De kandidaat krijgt met Pinsight® zijn resultaten zéér snel, binnen de 48 uur. En voor het bedrijf is het voordeel dat alles via het web gebeurt.”
Luc Vandenbroucke Vandenbroucke Solutions bvba
“Ik zie in Pinsight de link tussen de strategie van de organisatie en hoe je de mensen van de organisatie kan meenemen in die ontwikkeling.”
Guy Mermans Smurfit Kappa Van Mierlo Offset Packaging

Blijf je graag op de hoogte van al ons nieuws?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief

Schrijf u vandaag in op onze blog en ontvang 1x per maand onze laatste blogposts in uw mailbox !