Career Radar

De Career Radar Survey biedt waardevolle inzichten in wat u van uw loopbaan verwacht en reikt strategieën aan om dat carrièrepad ook waar te maken.  

Wat wil ik? - Inzicht in uw waarden

Wat uw waarden zijn, geeft een goed idee van wat u verlangt van uw job en uw werkomgeving om geluk, succes en voldoening te ervaren. Hoe beter uw waarden overeenstemmen met die van de organisatie waar u werkt, des te gemotiveerder, voldaner en betrokkener u zal zijn.  

CPM ontwikkelde met de steun van de Universiteit Gent een unieke vragenlijst die uw waarden scherpstelt. De feedback is persoonlijk en bevat naast informatie over de ideale job ook informatie over de ideale werkomgeving, tips over uw leiderschapspotentieel en hoe u en uw team het beste samenwerken.Hoe geraak ik daar?” - Strategieën naar proactief gedrag

Wat uw loopbaan betreft, kan u maar beter niet wachten tot de juiste opportuniteiten uw pad kruisen. Anticiperen is de boodschap. Uw carrièrepad, zowel uw huidige professionele rol als mogelijke toekomstige jobs, is zeker gebaat bij dergelijk proactief gedrag.
Deze survey legt bovendien uw persoonlijke score naast die van soortgenoten, ze geeft uitleg over een goede strategie en hoe u daar voortaan succesvoller op focust.


 

Ambassadeurs: inspiratie voor uw carrièrepad

De Career Radar matcht uw profiel met getuigenissen van ambassadeurs-werknemers bij topwerkgevers. Die getuigenissen geven u extra informatie over mogelijke carrièrepaden.  Vul hier uw career radar in.

Schrijf u vandaag in op onze blog en ontvang 1x per maand onze laatste blogposts in uw mailbox !