Spontaan solliciteren

Uiteraard kan u via de CPM-website op elk moment uw cv invullen, zodat wij u op de hoogte kunnen houden van mogelijke opportuniteiten. Onze consultants nemen met u contact op als zij een job toevertrouwd kregen die beantwoordt aan uw profiel. Onze deontologie stelt wel dat wij dat niet doen, mocht u voor een van onze klanten werken.

Denk eraan, het is in uw eigen belang de nodige gegevens zo volledig mogelijk in te vullen. Zo kunnen wij nauwkeurige selecties maken van passende jobs.
Verandert de situatie? U houdt het beheer over uw cv, u kan dus altijd aanpassingen doorvoeren.

Hoe cv invullen?

Klik op de link voor registratie. Velden met een asterisk (*) zijn verplicht in te vullen. Geef echter zo veel mogelijk relevante informatie. Zo kunnen wij uw aanvraag en behoefte grondig evalueren. 
 

Hoe cv wijzigen?

Nadat u zich online geregistreerd hebt, sturen wij u een e-mail met de bevestiging van uw cv, login en paswoord. Hiermee kan u later opnieuw inloggen via onze website. 
 

Hoe reageren op een job?

Met uw login en paswoord kan u ons jobaanbod raadplegen en indien gewenst meteen solliciteren. Via ons automatisch mailsysteem wordt de CPM-consultant die de desbetreffende vacature behandelt, op de hoogte gesteld van uw sollicitatie. U krijgt zelf ook een bevestiging van uw sollicitatie in uw mailbox.


Hier uw cv achterlaten betekent dat u openstaat voor een job die uw talent ten volle te laten renderen.


   

Niet gevonden wat u zoekt?
Contacteer ons en wij bekijken samen wat we voor u kunnen doen.

CONTACTEER ONS

Schrijf u vandaag in op onze blog en ontvang 1x per maand onze laatste blogposts in uw mailbox !