Over ons

CPM is uw partner die van Human Resources Management (HRM) een strategisch instrument maakt om de doelstellingen van uw onderneming te bereiken.

CPM, een korte introductie

Innovatief human resources management in een vertrouwd huis van psychologen, dat is de sterkte van CPM. Onze basis is gedegen, gereputeerd, beproefd; onze geest is flexibel, agile, breeddenkend. We zijn expert en pionier tegelijk. Een oude rot in het vak met een koppig disruptief karakter, dat zijn wij.

We gooien niets weg, onze expertise van 40 jaar heeft haar verdienste en ze is vrij uniek. Maar we houden ook niets krampachtig vast. Want als er iets evolueert, is het wel de mens. En laat dat nu net onze core business zijn: mensen. Passionele mensen. Gedreven mensen. Ondernemende mensen. Mensen die investeren in de toekomst. Mensen die iets uit de grond stampen. Mensen die groei realiseren. Mensen die in beweging zijn. Mensen die vooruit willen.

Het mooiste is al die mensen in elkaar te laten haken en als één drijvende kracht vooruit te zien gaan. Als geheel. En individueel. Dan zijn wij geslaagd.
 
CPM werd opgericht in 1980. Al die jaren specialiseerden wij ons steeds verder in human resources management. En altijd hebben we de ambitie hooggehouden om HRM ook verder te moderniseren. Zo bouwden wij een expertise op en breidden wij de juiste capaciteit uit om voor u een waardige en transparante HRM-partner te zijn.
In België telt CPM meer dan 30 ervaren consultants, actief en gespecialiseerd in verschillende sectoren.

Onze visie, missie en waarden

CPM wil managers met een HR-verantwoordelijkheid helpen om de belangrijkste HR-gerelateerde pijnpunten weg te nemen die het behalen van de bedrijfsresultaten in de weg zitten.

Meer info

Ons netwerk

U ontzorgen wat uw menselijk kapitaal betreft, dat is wat CPM voor u en uw onderneming wil doen. En kan doen. Wij zijn immers gepokt en gemazeld in HRM.Meer info

Ons businessmodel

Vandaag verhoogt CPM de prestaties op elk niveau van uw bedrijf. Morgen draagt CPM bij tot het halen van uw bedrijfsambities.
Meer info

CPM Management

CPM is altijd een voorvechter geweest om HRM in de bestuurskamer te krijgen als een instrument om bedrijfsstrategieën te realiseren en menselijke idealen op het werk mogelijk te maken.

Meer info

Career@CPM

Ben je gebeten door Human Resources Management en zoek je de job van je dromen in die sector? Een job waar je trots op kunt zijn? Een job waarin je jezelf kunt uitdrukken?
Meer info

Schrijf u vandaag in op onze blog en ontvang 1x per maand onze laatste blogposts in uw mailbox !