Ons businessmodel

Ons Businessmodel

Vandaag verhoogt CPM de prestaties op elk niveau van uw bedrijf. Morgen draagt CPM bij tot het halen van uw bedrijfsambities.  

Strategie
Wij helpen u om uw human resources te optimaliseren. Vanuit de visie, de strategische doelstellingen en de kennis van uw onderneming leiden wij u doorheen een gestroomlijnd proces. Ons uitgangspunt is de identificatie, analyse en invulling van uw behoeften. Wij verhogen de rentabiliteit, de efficiëntie en de continuïteit van uw onderneming door de nadruk te leggen op individuele talenten.

Focus
Elke afdeling en elk individu op elk niveau, speelt een rol in de uitvoering van uw bedrijfsstrategie. Daarom de keuze voor een holistische aanpak: een evaluatie van de totale organisatie, de specifieke afdelingen en de betrokken individuen en van de invloed die ze op elkaar uitoefenen. Met zo een aanpak verbeteren we de prestaties, zowel van uw onderneming als van elke medewerker.

Analyse
Ons businessmodel is een conceptuele totaalaanpak. Dat model optimaliseert de prestaties van zowel uw medewerkers als uw onderneming. Onze consultants hebben die totaalaanpak danig in de vingers. Dat is het vertrekpunt van waaruit wij de strategie/diensten op maat van uw onderneming bepalen.

Diensten
CPM staat voor slimme human resources begeleiding (managing people) ten dienste van bedrijfs- en individuele ambities (meeting aspirations).
CPM zet in op HR-oplossingen met een meerwaarde voor zowel onderneming als medewerker.

 

Schrijf u vandaag in op onze blog en ontvang 1x per maand onze laatste blogposts in uw mailbox !