Onze website www.cpm-hrm.be gebruikt cookies om uw gebruikservaring te verbeteren, in overeenstemming met ons privacybeleid. Klik hier voor meer informatie over cookies en de doeleinden waarvoor ze gebruikt worden op deze website. ×

Ons netwerk

Ons Netwerk

U ontzorgen wat uw menselijk kapitaal betreft, dat is wat CPM voor u en uw onderneming kan doen, waar u ook maar actief bent.

Wij kunnen bogen op een fijn netwerk dat zich ver verspreidt, geografisch zowel als virtueel, gedragen door persoonlijke contacten zowel als door innovatieve technieken. 

CFR Global Executive Search is een wereldwijde alliantie van onafhankelijke executive search agentschappen met gemeenschappelijke waarden en internationale ervaring. Christine Van Velthoven van CPM is daarvan de CEO.
Bezoek de website

 


CPM is sinds 2000 vanuit China actief in heel de Asia-Pacific regio. We doen dat onder de naam Competence@. Met Competence@ hebben we een fysieke aanwezigheid in het Verre Oosten én we bouwden onze assessment en development centers om naar de Chinese taal en cultuur. Inspelend op de specifieke context, leggen wij ook extra de nadruk op een goedwerkend retentiebeleid. Wij verzorgen zelf, of met partners, training en coaching (ook in het Mandarijns).

CPM Nederland

Met het eigen kantoor CPM Nederland in Gorinchem (Zuid-Nederland) zetten wij de HR-diensten van CPM steviger in de Nederlandse markt. Nederland mag dan onze dichtste buur zijn, met lokale HR-specialisten onder leiding van Marion Neefe kunnen wij nog beter de juiste accenten leggen. 

In Nederland organiseren we een CPM-Academy, een unieke leergang van negen dagen, bedoeld voor Business en HR om samen de doelen van de organisatie te realiseren. Daarvoor sloten we een samenwerking af met NRC Carrière – het arbeidsmarktplatform van NRC Media, met o.a. NRC Handelsblad – waardoor dit initiatief bij veel potentiële deelnemers onder de aandacht wordt gebracht. 
 

ACE (Assess Change Establish)

CPM maakt deel uit van dit internationale consortium van specialisten in talent management. Dit internationale netwerk deelt in verband daarmee zijn expertise en tools.

De nauwe samenwerking tussen de partners - ervaren consultants en experts in hun nationale markt, professionals toegewijd aan hun vakgebied – resulteert in een unieke combinatie van een persoonlijke aanpak met vlotte internationale ondersteuning.


Beautiful After Breast Cancer
 
CPM is corporate sponsor van Beautiful After Breast Cancer, de wereldwijde, multidisciplinaire stichting die ijvert voor de reconstructie van het leven van mensen die de diagnose van borstkanker kregen. Het is CPM haar manier om maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) te vertalen in daden. From hope to joy.

 

Schrijf u vandaag in op onze blog en ontvang 1x per maand onze laatste blogposts in uw mailbox !