Rekrutering

CPM spreekt van succesvol rekruteren als bedrijf én medewerker beter worden van het professioneel engagement dat ze aangaan.

Full Fit

U hebt vacatures in te vullen, maar niet de tijd of de expertise om dat proces tot een goed einde te brengen? CPM kan het van u overnemen.

Vacatures invullen in alle transparantie en commitment, dat is waar onze Full Fit-service voor staat. Geen discussies achteraf, geen twijfels, geen tijdverlies.

Meer info

Advertising 

De witte raaf en het juiste nest
Elke mens is uniek. En elk bedrijf is dat ook. De juiste fit begint bij zien en gezien worden.
 
Hoe werkt het?
CPM observeert en activeert voortdurend de markt van talenten en bedrijven. Het is er daarom als bemiddelaar incontournabel.
Meer info
 

Value matching via Careerfit

Waardengetrouwe carrièrecoaching
HR vandaag: bij het uitstippelen van de volgende stap in iemands loopbaan hou je rekening met diens waarden en met de vraag of het bedrijf die onderschrijft.
 
Hoe werkt het?
Met Careerfit hanteert CPM een unieke carrièrecoachingtool, die naast competenties ook values ter harte neemt. Dát is een ernstige basis voor duurzaam rekruteren.

Meer info

 

Internationaal rekruteren op hoog niveau 

CPM gaat gericht op zoek naar heel specifieke profielen, met respect voor bedrijfscontext en cultuur. Om die topprofielen te strikken, moet u actiever, gerichter en soms ook buiten de landsgrenzen op zoek gaan. Als lid van CFR, een internationaal netwerk van Executive Search kantoren, beschikt CPM over de ervaring, de reputatie en het internationale netwerk om zulke opdrachten tot een goed einde te brengen. Op een discrete, betrouwbare manier stellen wij alles in het werk om de juiste kandidaat over de streep te trekken. Tot tevredenheid van zowel de klanten als de kandidaten in kwestie.

Meer info

 

Hulp nodig bij het rekruteren van talent?
Contacteer ons en wij bekijken samen met u hoe CPM u kan helpen.

Contacteer ons

Schrijf u vandaag in op onze blog en ontvang 1x per maand onze laatste blogposts in uw mailbox !