Rekruteren met Careerfit®

Careerfit® is een tool die CPM ontwikkelde voor carrièrecoaching op de lange termijn. Met deze tool brengt u niet alleen de vaardigheden van een kandidaat aan het licht, maar leert u ook zijn levensvisie, passies en waarden en normen kennen. En die zijn minstens even belangrijk om een goede match te vinden. Careerfit® is dan ook een goede garantie op een duurzame samenwerking.Careerfit® is een tool die CPM ontwikkelde voor carrièrecoaching op de lange termijn. Met deze tool brengt u niet alleen de vaardigheden van een kandidaat aan het licht, maar leert u ook zijn levensvisie, passies en waarden en normen kennen. En die zijn minstens even belangrijk om een goede match te vinden. Careerfit® is dan ook een goede garantie op een duurzame samenwerking.

CONTACTEER ONS

Ontdek de voordelen van Careerfit®

 • Dit assessment beperkt zich niet tot de competenties van uw toekomstige medewerkers. U ontdekt ook wat de kandidaten verlangen van hun werk.

 • Komen de passies en interesses van uw toekomstige medewerkers overeen met de waarden en normen van uw bedrijf? Met Careerfit® ontdekt u of er een match is.
 • Careerfit® is wetenschappelijk onderbouwd en ontwikkeld door de Universiteit van Gent.

 • Dankzij een duurzame rekrutering met Careerfit® is er minder verloop en meer jobtevredenheid in uw onderneming.

Voor wie is Careerfit?

Careerfit® is de tool bij uitstek voor grote bedrijven en groeibedrijven die willen inzetten op talent management. De tool is geschikt voor de aanwerving van talent.Careerfit® is de tool bij uitstek voor grote bedrijven en groeibedrijven die willen inzetten op talent management. De tool is geschikt voor de aanwerving van talent.

Onze aanpak

 • Stap 1

  Waarderende benadering

  Onze coaches behouden een positieve blik. Dat wil zeggen dat ze vooral focussen op wat goed loopt en wat daaruit te leren valt om dingen aan te pakken die minder goed lopen.

 • stap 2

  Focus op sterktes

  Iedereen beschikt over unieke sterktes die een oplossing kunnen bieden op verschillende vraagstukken binnen een onderneming. Daarom gaan de coaches niet alleen op zoek naar talent, maar gaan ze ook na hoe u dat talent optimaal kunt inzetten en ontwikkelen.

 • Stap 3

  Maatwerk

  Wij geloven niet in ‘one-size-fits-all’, maar ontwikkelen samen oplossingen en trajecten die aangepast zijn aan de behoeften van het bedrijf én de coachee. Dat kan zowel in de vorm van individuele coachingtrajecten als in teamtrajecten.

 • Stap 4

  Terugkoppeling naar de organisatie

  We gaan samen met de coachee en de organisatie op zoek naar een diepere verankering en trachten de sterktes, passies en interesses van de medewerker te matchen aan de noden van de werkgever.

Wilt u ook duurzamer rekruteren? Doe de careerfit-test dan zelf eens of contacteer ons.

Schrijf u vandaag in op onze blog en ontvang 1x per maand onze laatste blogposts in uw mailbox !