Executive search

CPM helpt u aan topprofielen voor uw international locaties. 

Op zoek naar topprofielen voor uw hoger management of middle management, of naar experts in specifieke domeinen? Die kandidaten liggen niet zomaar voor het rapen, maar vragen om een actieve en gerichte benadering, eventueel zelfs buiten onze landsgrenzen.

Internationaal netwerk ter beschikking

CPM heeft alles in huis om u met executive search te helpen dankzij ons lidmaatschap van CFR, een alliantie van onafhankelijke search-kantoren verspreid over de hele wereld:

  • een stevige verankering in een internationaal netwerk van Executive Search-kantoren, dat vertrouwen geeft aan het type kandidaten dat u wilt aantrekken
  • toegang tot lokale specialisten met kennis en een jarenlange ervaring in de meest uiteenlopende marktsegmenten
  • één contactpersoon die u doorheen het hele proces begeleidt

Tijdens onze zoektocht naar een ideale match houden we vanzelfsprekend steeds rekening met de bedrijfscontext en -cultuur.

Specialist recruiters in tal van sectoren

CPM kan terugvallen op een heel aantal ‘specialist recruiters’: experts die zich toeleggen op een specifieke sector en de vinger aan de pols houden. Op die manier kunnen ze met uitzonderlijk veel kennis van zaken voor een specifieke sector talent detecteren dat niet alleen aan het profiel beantwoordt, maar écht een wezenlijke bijdrage zal leveren tot de verder ontwikkeling van uw organisatie.

Of u nu toptalent wil aantrekken binnen Financial Services, IT en Digital of Construction en Infrastructure: de ‘specialist recruiters’ van CPM weten raad. Zo kan CPM onder meer terugblikken op maar liefst veertig jaar ervaring in het rekruteren en selecteren van management- en executive profielen voor de voedings- en agrarische sector – zowel lokaal als internationaal.

Onze ‘direct search’-aanpak

Onze recruiters zijn bijzonder bedreven in ‘active sourcing’ of ‘direct search’. Door kandidaten direct aan te spreken, kunnen ze …

  • kandidaten die latent bereid zijn om te veranderen, activeren en motiveren;
  • kandidaten persoonlijk benaderen, wat door hen enorm wordt gewaardeerd;
  • de nodige discretie aan de dag leggen;
  • een gepersonaliseerd integratieproces uittekenen binnen de structuren van uw bedrijf.

Daarnaast geven ze u advies doorheen het hele proces, van intake tot onboarding, en bieden ze tot een jaar na de aanwerving actieve ondersteuning (zowel aan uw bedrijf als aan de kandidaat).

Een topprofiel nodig voor uw hoger of middle management, of op zoek naar een expert in een specifiek domein? Wij kunnen u helpen.

CONTACTEER ONS

Schrijf u vandaag in op onze blog en ontvang 1x per maand onze laatste blogposts in uw mailbox !