Full Fit

De 100% vacature-service die u ontzorgt. 

U hebt vacatures in te vullen, maar niet de tijd of de expertise om dat proces tot een goed einde te brengen? CPM kan het van u overnemen.

De 100% vacature-service die u ontzorgt

Vacatures invullen in alle transparantie en commitment, dat is waar onze Full Fit-service voor staat. Geen discussies achteraf, geen twijfels, geen tijdverlies.

 

Hier is ons aanbod

  • U laat ons weten welke vacature(s) u wenst in te vullen.
  • U krijgt van ons een gedetailleerde simulatie: een helder overzicht van alle stappen van het proces dat zal leiden tot invulling van de vacature(s), met voor elke stap een inschatting van de uren en daarbij het uurtarief. Geen verrassingen.
  • U bepaalt voor welke van de stappen u zelf wenst in te staan en welke u aan ons overlaat.
  • Wij – u en CPM - tekenen daarover een wederzijds engagement.
  • De stappen waar CPM voor instaat verlopen voor u in volledige transparantie.
  • U krijgt van ons over elke kandidaat een gestoffeerde beoordeling en van alle kandidaten een duidelijke ranking. Wij gebruiken daarvoor onze expertise als bedrijfspsychologen en het ondersteunende platform RQRY.
 

RQRY, de nieuwste hr-technologie

RQRY – spreek uit als [requiry] - is het nieuwste ondersteunende platform voor recruiters dat het hele search- en selectieproces scherpstelt en objectiveert, van doorgesproken en duidelijk gedefinieerd profiel tot finale beslissing. RQRY betekent winst in efficiëntie en effectiviteit, al vanaf de eerste vacature en voor alle eventuele volgende vacatures nog meer, omdat RQRY werkt als een kunstmatig brein (AI) dat met elke informatie slimmer wordt.
CPM is geautoriseerd gebruiker van RQRY.

 

Het proces, van vacature tot invulling

Stap 1: scherpstellen van de vacature
Stap 2: schrijven van de vacaturetekst
Stap 3: het verwerken van de cv’s, beoordelen van de kandidaturen – analytisch, objectief en onderbouwd!
Stap 4: het rapport van een kandidaat geeft uitsluitsel over de relevantie van een tweede ronde of interview en finaal de aanwerving. Het rapport is ook voor zij die het niet worden waardevolle feedback, wat uw employer brand alleen maar ten goede komt.


Resultaat voor u

Vacatures hoeven voor u niet langer een zorg te zijn. Want Full Fit is een full service; onze snelle, geobjectiveerde en gefundeerde aanpak van vacatures. We betrekken HR en de business en we zorgen ervoor dat iedereen over de vacature dezelfde bril op heeft, dat er duidelijke indicatoren en meetpunten zijn.

Onze gedeelde ambitie is:
  • u de juiste kandidaat bezorgen,
  • de kandidaat aan de juiste job helpen,
  • kandidaten die het niet haalden met een positieve indruk over uw onderneming achterlaten.

Meer weten over onze vacatureservice die u 100% ontzorgt? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

CONTACTEER ONS

Schrijf u vandaag in op onze blog en ontvang 1x per maand onze laatste blogposts in uw mailbox !