Assessment Center

Assessment Center, menselijke meerwaardemeters

Al ruim 40 jaar ontwikkelt CPM assessmentoefeningen en het zal dat blijven doen.

Het doel is steeds hetzelfde: detecteren wie de medewerkers van de toekomst zijn. Het vertrekpunt blijft ook: definiëren welke competenties uw organisatie waar nodig heeft. Dan pas kan er sprake zijn van een relevante assessmentoefening.

Over de jaren ontwikkelde CPM een danig rijk portfolio aan assessmentoefeningen, dat we daaruit zeker de meest relevante oefening kunnen ontwikkelen die zal meten wat u wilt weten. Meten is maatwerk.

Geautomatiseerde testbatterijen combineren we met competentiegerichte interviews, cross-interviews, gedragsoefeningen, referentiechecks enz. Wij hebben een brede waaier aan normgroepen waartegen we de kandidaten kunnen afwegen. Zo krijgt u een adequate inschatting van de competenties van kandidaten. Krijgt u de kerninformatie die u nodig hebt om met kennis van zaken te beslissen over een al dan niet aanwerving, interne verschuiving of promotie.

De oefeningen samengebracht in ons Assessment Center zijn bovendien geconcipieerd in een theoretisch kader. Zowel de instructies als de beoordelingsdocumenten zijn geformaliseerd. Het resultaat: een zo gestandaardiseerd én een zo objectief mogelijke meting.
 

Ook geïnteresseerd om huidige en nieuwe medewerkers
objectief en strategisch georiënteerd te evalueren?

CONTACTEER ONS

Schrijf u vandaag in op onze blog en ontvang 1x per maand onze laatste blogposts in uw mailbox !