Strategische consultancy

CPM maakt van Human Resources Management (HRM) een strategisch instrument om ambities waar te maken. 

HR-advies

De strategie: van plan naar realisatie

Een strategisch plan is een schets van uw bedrijfsdoelen. Of dat plan uitgevoerd geraakt, zal vooral afhangen van mensen, zij zijn de cruciale schakel.

Hoe werkt het ?

CPM laat u de driehoek medewerkers-structuren-processen met frisse blik bekijken én modelleren. Dat maakt uw organisatie future-fit. Klaar voor de uitdagingen van morgen. Gretig naar de kansen van overmorgen.

Meer info

HR-management

Zelfredzaamheid in eigen HR-huishouding

Uw mensen zijn uw pionnen, uw strategie is hen zo optimaal mogelijk inzetten. Maar welke troeven hebt u in huis? En wanneer en waar ze te spelen?

Hoe werkt het?

CPM reikt de tools aan waarmee uw management en uw medewerkers samen een goed draaiende HR-huishouding op poten zetten. Waarna HR niet zozeer een dure, maar een heel kostbare asset wordt.

Meer info  

Georges Management

Een bevlogen team is veel waard

Maak van elk lid van uw team een gemotiveerde ploegspeler en u krijgt een gemotiveerd, duurzaam inzetbaar team dat resultaten boekt.

Hoe werkt het?

Met het Georges Management Programma vormt CPM uw werkvloer om tot een organisatie van gretige medewerkers, met verhoogde businessresultaten tot gevolg.

Meer info

Lego® Serious Play®

Lego® Serious Play® is een probleemoplossende methodologie die – de naam zegt het – spelend menens is. Met Lego® Serious Play® bouwt iedereen mee aan een betere business. 

Meer info

Schrijf u vandaag in op onze blog en ontvang 1x per maand onze laatste blogposts in uw mailbox !