HR-management

Competence management

Wij leveren u en uw managers de kerninformatie om met kennis van zaken te beslissen over de juiste medewerker op de juiste plaats, op elk niveau van uw organisatie.

De combinatie “expertise + een goed begrip van uw onderneming” maakt dat CPM de kerncompetenties kan helpen bepalen waarmee uw organisatie zijn businessdoelen gerealiseerd zal zien. 

Daarna leren we uw managementteam de vereiste competenties en bijbehorende gedragsindicatoren in een eenvoudig, werkbaar en praktisch model te gieten, per niveau of functiegroep. Dat competentiemodel linken we dan aan bestaande of nog op te zetten HR-processen.
 

Performance management

Wij leveren u en uw managers de tools om duidelijk te maken waar u met z’n allen naartoe wil, om te checken of het de goede kant uitgaat en om bij te sturen waar nodig.

Performance management is een middel om businessplannen te laten leven, op elk niveau binnen uw bedrijf. Wij leren de bedrijfsdoelen te vertalen naar elke medeweker, heel concreet, tot op procesniveau. En we reiken tools aan om de prestaties in dat kader ook te evalueren. 
CPM traint uw leidinggevenden in het voeren van een constructieve dialoog, het geven van waardevolle feedback en het duidelijk stellen van verwachtingen.
 

U kijkt uit naar tools die uw ambitie verduidelijken en de vorderingen opvolgen en bijsturen waar nodig?

CONTACTEER ONS

Schrijf u vandaag in op onze blog en ontvang 1x per maand onze laatste blogposts in uw mailbox !